jadralno padalo naslov

Jadralno padalstvo v tandemu je najboljši način za raziskovanje
Julijskih Alp in dolino reke Soče. 
Prepustite se vetru in v družbi ptic jadrajte med oblaki.

TRAJANJE: 150 – 210min
ČAS V ZRAKU: 20 – 60min
POTREBUJETE: pohodniške čevlje in topla oblačila

CENA:   160€

MOŽNOST REZERVACIJE/NAKUPA TUDI
DARILNEGA BONA

ČAS ODHODA IN ZBIRNO MESTO JE ODVISNO OD VREMENSKIH POGOJEV!

Three birds

Za polet z jadralnima padalom v tandemu ne potrebujete predhodnega znanja in izkušenj. Vsi naši piloti so lokalci z dolgoletnimi izkušnjami. Jadralno padalstvo jim predstavlja strast in način življenja, kar vsekakor pomaga, da se boste pod njihovimi krili počutili varno in udobno.

Polet z jadralnim padalom je nepozabno doživetje idealno za vse, ki radi uživate v naravi. Težko je najti boljši način odkrivanja Alp in skritih kotičkov Slovenije. Izkusili boste neopisljivo lepoto. Za vse, ki si želite občutiti težne pospeške in si kri napolniti z adrenalinom bodo z akrobacijami brez problema poskrbeli naši piloti.

Vzletišča:
MANGARTSKO SEDLO (1947 m) – Izjemni panoramski pogled na Julijske Alpe in najdaljšo gorsko steno v Sloveniji – Loško steno. Pristajališče v Logu pod Mangartom.
KANIN (1717 m) – Ob lepem vremenu si med poletom s Kanina lahko hkrati ogledate Jadransko morje in Triglav, ves čas pa boste lahko uživali ob pogledu veličastnih Alp in vijugaste reke Soče. Vzletišče se nahaja na najvišjem slovenskem smučišču Kanin, pristanek pa na obrobju Bovca