sušec aktivnosti

KANJON SUŠEC je osnovni kanjon primeren čisto za vse, otroke, začetnike, skupine…
Odkrivajte lepoto narave skozi zabavo.

TRAJANJE: 120 – 210 min
DOLŽINA: 2km
POTREBUJETE: brisačo in kopalke

CENA: 55€ / 65€ (15.6.-15.9.)

ODHODI: VSAK DAN OB 8:00 IN 13:30.
ZBIRNO MESTO: VSAJ 30 MINUT PRED IZBRANO URO NA NAŠEM NASLOVU Čezsoča 71.

KANJONING SUŠEC

Soteskanje ali kanjoning nam ponuja dinamičnost, zabavo v nepozabnem naravnem vodnem parku, ki je tisočletno delo narave, skrito pred očmi mimoidočih. Zanj ne potrebujete predznanja in izkušenj, saj bo vedno z vami vodnik. Potrebujete samo osnove plavanja ter obilico dobre volje.

Pot do začetka nas popelje od 20 do 30  minut hoda po stari italijanski vojaški gozdni poti, tod imenovani mulatjera. Sledi priprava na aktivnost ter vsa potrebna navodila za vašo varnost s strani vodiča. Od tu naprej nam soteska potoka Sušec ponuja nepozabno avanturo. Slapovi nam bodo služili kot naravni tobogani. Kristalno čisti bazeni, primerni za osvežitev v vročih poletnih dneh. Skočili boste lahko kar 7 m globoko v tolmun potoka in se s pomočjo vrvi spustili po 12m slapu, kjer adrenalina ne bo manjkalo.

Kanjoning je primeren za čisto vse, ki se v temu še niso preizkusili, tiste ki si želijo premagati strah pred višino, kot tiste ki si želijo nepozabnega adrenalina in zabave v dolini reke Soče v Bovcu. Za družine, pare, prijatelje in tudi večje skupine.

S seboj potrebujete samo naštete potrebščine, za ostalo poskrbimo mi (neoprensko obleko, neoprenske čevlje, čelada in pas za canyoning. za prevoz bo poskrbljeno.

Za kanjoning vam priskrbimo sledečo opremo, ki zagotavlja varno in udobno izkušnjo:

Čelada, ki ščiti vašo glavo

Pas z vrvjo – pomaga za lažje spuščanje po kamnitih toboganih in spuščanjem z vrvjo.

Neoprenska obleka – 3 mm neoprenska obleka, ki varuje vaše telo pred mrzlo vodo

Neoprenski čevlji – varuje vaše noge pred mrzlo vodo. Tudi za otroke priskrbimo čevlje ustrezne velikosti.

Za opremo in prevoz poskrbimo mi.

KAJ JE VŠTETO V CENO? V ceno je všteta profesionalna, redno pregledana oprema, prevoz in vodič z vsemi potrebnimi licencami in fotografije.