Rafting na Soči

Rafting spust na smaragdni reki Soči je najbolj priljubljeno doživetje v Bovcu.
Namenjeno je vsakomur, ki želi izkusiti osupljivo naravo in nepozabno doživetje na vodi.

TRAJANJE: 150min (90min na vodi)
RAZDALJA NA VODI: 8-10km
POTREBUJETE: kopalke in brisačo 

KLASIČNI RAFTING na Soči :   49€/60€ (15.6.-15.9.)
DRUŽINSKI RAFTING na Soči:   45€

ODHODI: VSAK DAN OB 10:00 IN 15:00.
ODHODI OD 15.6.-15.9.: VSAK DAN OB 8:30, 12:00, 16:00 ZBIRNO MESTO: VSAJ 30 MINUT PRED IZBRANO URO NA NAŠEM NASLOVU Čezsoča 71.

RAFTING NA SOČI

Rafting je primeren tako za pare in družine, kot tudi večje skupine ljudi, kolektivno povezovanje ipd. V enem raftu je lahko od 4 do 8 oseb. Spremlja vas vodnik, zato tehničnega predznanja ne potrebujete. Potrebne so le plavalne osnove in želja po zabavi, ki nam jo ponuja narava.

Reka Soča ima različne težavnostne stopnje, zato se spust prilagaja sposobnostim in željam gostov ter razmeram reke. Težavnostna stopnja pa je odvisna tudi od vodnega vodostaja, ki pa je odvisen glede na mesec ter količino padavin. Prav zato je spust z raftom za čisto vsakega.

Sezona aktivnosti na vodi poteka vse od marca do oktobra, zato je vodna izkušnja glede na čas med seboj različna. Julija in avgusta je reka Soča najtoplejša in tudi nižja, v pomladnih mesecih pa imamo višji vodostaj, kar nam ponuja odlično adrenalinsko vzdušje in doživetje na divjih brzicah reke Soče.

Če imate kakršne koli zdravstvene težave (npr. sladkorna bolezen) prosimo, da pred aktivnostjo obvestite vašega vodnika, da bo rafting na Soči res varen za vas.

Za spust priskrbimo sledečo opremo, ki zagotavlja varno in udobno plovbo:

Čelada, ki ščiti vašo glavo

Rešilni jopič – varuje vaš hrbet in hrbtenico ter vas hkrati drži na površini

Neoprenska obleka – 3 mm neoprenska obleka, ki varuje vaše telo pred mrzlo vodo

Neoprenski čevlji – varuje vaše noge pred mrzlo vodo. Tudi za otroke priskrbimo čevlje ustrezne velikosti.

Za opremo in prevoz poskrbimo mi.

 

KAJ JE VŠTETO V CENO?

POGOSTA VPRAŠANJA O RAFTING NA SOČI

KOLIKO OSEB JE NA ENEM ČOLNU? Na enem čolnu je laho od 2 do 8 oseb (+ izkušen vodnik).
KOLIKO MORAJO BITI STARI OTROCI? Otroci morajo biti višji od 110cm ali starejši od 4 let.
KAKO BO POSKRBLJENO ZA MOJO VARNOST? Z vami bo vedno vodnik z ustreznim znanjem in licenco, ki ga potrebuje za aktivnost. 
KAJ JE VŠTETO V CENO? V ceno je všteta profesionalna oprema, kajak, prevoz in vodič z vsemi potrebnimi licencami in fotografije, brezplačno parkiranje možnost tuširanja.
KJE DOBIMO VSO POTREBNO OPREMO? Vso potrebno opremo dobite pri nas, na našem naslovu. Zato vas prosimo, da pridete na naslov vsaj 15 minut pred uro odhoda.

Za več informacij nam pišite na naš elektronski naslov [email protected] ali pa nas pokličite na telefonsko številko: 031-231-615 ali 030-697-172.

MNENJE NAŠIH GOSTOV