ZIPLINE BOVEC aktivnosti

 Najboljši ZIPLINE v Sloveniji!

TRAJANJE: 150 – 210min
POTREBUJETE: športno obutev

CENA ZIPLINE KANIN55,00€

CENA ZIPLINE KANJON UČJA57,00€/59,00€ (1.7.-31.8.)

ZIPLINE KANIN

V dolini Krnice, med dvema dvatisočakoma Kaninom (2587 m) ter Rombonom (2207 m), je za vse željne adrenalina in hitrosti ponujen eden največjih zipline parkov v srednji Evropi in največjega v Sloveniji.

Si lahko predstavljate lebdeti na vrvi 1300 m višje od vodne gladine, 5 jeklenic nad dolino Krnice, dolgih med 500 in 600 m? Se v vas poraja dvom zaradi straha pred višino? Naj vas ne skrbi! Izkušeni in zabavni vodiči ter dih jemajoč razgled na Bovec bo tudi iz najbolj prestrašenih naredil junake, ki bodo ob koncu izziva polni adrenalina in zabave. Vodnik vas bo pripel z varovalnim pasom na škripec in že se boste spustili po jeklenici. 200 m nad tlemi boste drveli svobodni kot ptica v nepozabno izkušnjo s hitrostjo 50-60 km/h.

Zipline je namenjen vsem željnim sprostitve in polnim adrenalina, samskim, parom, družinam, skupinam, prav tako pa tudi vsem, ki si želijo premagati strah pred višino z nepozabno izkušnjo.

V ceno so všteti oprema, prevoz in vodič s posebnimi licencami. Slike z doplačilom.

ODHODI: VSAK DAN OD 9:00-18:00

ZIPLINE KANJON UČJA

Največji zipline park v Sloveniji je odprt celo leto. Jeseni tako lahko občudujete pisano obarvano pokrajino nad kanjonom reke Učje, pozimi pa uživate v pogledu na zasnežene drevesne krošnje in s snegom pokrite vrhove gora. Spomladi, boste lahko uživali v daljših dnevih in uživali v prvih vročih sončnih žarkih. Poleti pa se boste lahko tudi osvežili v reki Učji.

Reka Učja izvira v Italiji. V slovenskem delu toka je zarezala ozko in težko dostopno rečno korito in izdolbla številne tolmune, ki so privlačni za ljubitelje kanjoninga.

Razgled na kanjon se nam bo odprl, ko se bomo spuščali po jeklenicah, po končani aktivnosti pa se bomo  spustili po koritih reke, plavali ter opazovali slikovito naravo kanjona.

  • za aktivnost niso potrebne predhodne izkušnje (od udeležencev pričakujemo le znanje plavanja)

Mediteranski vpliv, ki od morja po dolini Soče sega v Bovško kotlino, vpliva na podnebne razmere tudi v kanjonu Učje in prinaša blagodejno klimo. To pomeni da je v zimskih mesecih za kakšno stopinjo topleje, kot bi pričakovali.

Deset jeklenic v dolžinah 250 – 600m vam zagotavlja več kot dve uri zabave. 

V ceno so všteti oprema, prevoz in vodič s posebnimi licencami. Slike z doplačilom.

ODHODI: VSAK DAN OB 10:00 / 13:30 / 17:00