ZIPLINE BOVEC aktivnosti

 Najboljši ZIPLINE v Sloveniji!

TRAJANJE: 150 – 210min
POTREBUJETE: športno obutev 

CENA55,00€

ZIPLINE KANIN

V dolini Krnice, med dvema dvatisočakoma Kaninom (2587 m) ter Rombonom (2207 m), je za vse željne adrenalina in hitrosti ponujen eden največjih zipline parkov v srednji Evropi in največjega v Sloveniji.

Si lahko predstavljate lebdeti na vrvi 1300 m višje od vodne gladine, 5 jeklenic nad dolino Krnice, dolgih med 500 in 600 m? Se v vas poraja dvom zaradi straha pred višino? Naj vas ne skrbi! Izkušeni in zabavni vodiči ter dih jemajoč razgled na Bovec bo tudi iz najbolj prestrašenih naredil junake, ki bodo ob koncu izziva polni adrenalina in zabave. Vodnik vas bo pripel z varovalnim pasom na škripec in že se boste spustili po jeklenici. 200 m nad tlemi boste drveli svobodni kot ptica v nepozabno izkušnjo s hitrostjo 50-60 km/h.

Zipline je namenjen vsem željnim sprostitve in polnim adrenalina, samskim, parom, družinam, skupinam, prav tako pa tudi vsem, ki si želijo premagati strah pred višino z nepozabno izkušnjo.

V ceno so všteti oprema, prevoz in vodič s posebnimi licencami. Slike z doplačilom.

Pet jeklenic v dolžinah 200m, 60km/h vam zagotavlja več kot dve uri zabave. 

Zbirno mesto  je v centru Bovca, kjer prejmete vso potrebno opremo za Zipline. Peljali vas bomo na začetek, kjer vam bo vaš vodič povedal več o varnosti in poteku ziplina. Na našem poligonu, boste lahko tudi potrenirali na kratki jeklenici 20m.

Naj se zabava začne!

ODHODI: VSAK DAN OD 9:00-18:00