apartmaji jernej

Apartmaji Jernej Bovec se natančneje nahajajo v Čezsoči, ki je 2km oddaljena od centra Bovca. Pri nas vam ponujamo dva aparmeja. Apartma 1 je studio, ki je primeren za pare oziroma prijatelje. Nad apartmajem 1 pa se nahaja apartma 2, ki je za 11 oseb in je primeren za družine in prijatelje. Pred hišo je tudi skupen velik vrt z letno kuhinjo.
Hišni ljubljenčki so dovoljeni.

Obiščite naš 3D virtualni sprehod po naših apartmajih!

Izdelava virtualnih sprehodov: www.3Dpro.si

Bovec je odlična destinacija za počitnice v vsakem letnem času.

SMUČANJE: Kanin, Sella Nevea-Kanin, Trbiž in Svete višarje.
POHODNIŠVO: Mangart, Krn, Krnska jezera, Matajur in Svinjak Pot Alpe Adrija – video  Soška pot, Narodni park Triglav,  Pot miru (video), Kobariški muzej
KOLESARJENJE: Smaragdne kolesarske poti

VODNE NOROSTI NA REKI SOČI, OSTALI ADRENALINSKI ŠPORTI, TRIGLAVSKI NARODNI PARK IN DRUGO.

APARTMAJI JERNEJ BOVEC

PRI NAS LAHKO KORISTITE TUDI TURISTIČNE BONE VSE DO KONCA JUNIJA 2022!

APARTMA 1 (2 osebi)

Studio, spalnica z dnevnim prostorom in kuhinjo, hodnik, kopalnica. Vsi apartmaji imajo dostop do Wi-Fi omrežja, v ceno je vključen zasebni parkirni prostor, souporaba letne kuhinje, posteljnina.

  • jedilnica

APARTMA 2 (11 oseb)

Večsobno mansardno stanovanje s kuhinjo in jedilnico, 2 kopalnici, 3 dvoposteljne spalnice in dnevni prostor z petimi ležišči. Vsi apartmaji imajo dostop do Wi-Fi omrežja, v ceno je vključen zasebni parkirni prostor, souporaba letne kuhinje, posteljnina.

  • stopnišče

DODATNE INFORMACIJE

Naši apartmaji so od centra Bovca oddaljeni 2100 m in se nahajajo v bližini struge reke Soče, Čezsoči. V Čezsoči najdete kolesarske poti in pešpoti, restavracijo Vančar in bare, ki so odprti v poletni sezoni. Trgovino lahko obiščete v centru Bovca ali pa zjutraj ob 10.00, ko mimo apartmaja pripelje potujoča trgovina Fama Trenta, tam kupite najnujnejše stvari.

Iz bližnjih, večjih krajev, kot so Ljubljana, Tolmin, Nova Gorica, vsak dan pripelje avtobus v Bovec. Ker pa teh avtobusov ni veliko, lahko organiziramo tudi prevoz do bližnjih letališč in železniških postaj.

Oddaljenost bližnjih letališč iz Bovca:
Ljubljana Brnik (110km)
Aeroporto Ronchi dei Legionari (87km)
Aeroporto di Treviso (182km)
Aeroporto Venezia Marco Polo (185km)

Našo zasedenost apartmajev Jernej Bovec, si lahko pogledate tudi na booking.com ali airbnb.com strani.

T:+386(0)31 231 615
T:+386(0)30 697 172
E: [email protected]

MNENJE NAŠIH GOSTOV O APARTMAJI JERNEJ BOVEC