družinski rafting aktivnosti

Rafting spust po reki Soči je najbolj povpraševano doživetje in namenjeno vsakomur, ki želi izkusiti nepozabno zabavo na vodi.

Si s celotno družino želite popestriti oddih? Mi in družinski rafting, smo prava odločitev za vas.

TRAJANJE: 150min (90min na vodi)
RAZDALJA NA VODI: 8-10km
POTREBUJETE: kopalke in brisačo

CENA: 45€

ODHODI: VSAK DAN OB 10:00 IN 15:00.
ZBIRNO MESTO: VSAJ 15MINUT PRED IZBRANO URO. DOBIMO SE NA NAŠEM NASLOVU Čezsoča 71

KAJ JE DRUŽINSKI RAFTING?

Spust z raftom po smaragdni reki Soči je najbolj iskano doživetje in namenjeno vsakomur, ki želi izkusiti nepozabno zabavo na vodi. Primerna je za skoraj vse starostne skupine. Udeležijo se ga lahko otroci višji od 110cm (ali starejši od 4 let).

Rafting je odlična zabava za stare in mlade. V enem raftu je lahko od 4 do 8 oseb. Spremlja vas posebej usposobljen vodnik, ki bo poskrbel za vašo in otrokovo varnost. Predznanja ne potrebujete. Potrebne so le osnove plavanja in želja po druženju in zabavi, ki nam jo ponuja narava.
Družinski rafting priporočamo predvsem družinam z res majhnimi otoki, vsi ostali se lahko brez težav z osnovami plavanja udeležite in rezervirate klasični rafting.

Zberemo se ob dogovorjeni uri na dogovorjenem mestu. Sledi veselo natikanje neoprenskih oblek, rešilnih jopičev in čelad. Brez skrbi, za vas imamo tudi otroške rešilne jopiče in ostalo opremo. Sledi nekaj teorije, ki bo poskrbela za vašo varnost. Govorili bomo o veslanju, reševanju, kaj storiti ob padcu v vodo in podobno. Zabava se zdaj lahko začne! V prvem delu izleta imamo nekaj brzic in nižjih valov. Seveda bomo resno veslali, imeli pa bomo tudi dovolj časa za plavanje in čofotanje, skakanje s skal in uživanje v razgledih, ki jih lahko ujamete samo z reke.

POTREBNA OPREMA, KI ZAGOTOVI VAŠO VARNOST

Za družinski rafting vam priskrbimo sledečo opremo, ki zagotavlja varno in udobno plovbo:

Čelada, ki ščiti vašo glavo

Rešilni jopič – varuje vaš hrbet in hrbtenico ter vas hkrati drži na površju vode

Neoprenska obleka – 3 mm neoprenska obleka, ki varuje vaše telo pred mrzlo vodo

Neoprenski čevlji – varuje vaše noge pred mrzlo vodo. Tudi za otroke priskrbimo čevlje ustrezne velikosti.

Za opremo in prevoz poskrbimo mi.

NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA

KOLIKO OSEB JE NA ENEM ČOLNU? Na enem čolnu je laho od 2 do 8 oseb (+ izkušen vodnik).
KOLIKO MORAJO BITI STARI OTROCI? Otroci morajo biti višji od 110cm ali starejši od 4 let.
KAKO BO POSKRBLJENO ZA MOJO VARNOST? Z vami bo vedno vodnik z ustreznim znanjem in licenco, ki ga potrebuje za aktivnost. 
KAJ JE VŠTETO V CENO? V ceno je všteta profesionalna oprema, kajak, prevoz in vodič z vsemi potrebnimi licencami in fotografije.
KJE DOBIMO VSO POTREBNO OPREMO? Vso potrebno opremo dobite pri nas, na našem naslovu. Zato vas prosimo, da pridete na naslov vsaj 15 minut pred uro odhoda.
V ČEM SE RAZLIKUJE KLASIČNI RAFTING OD DRUŽINSKEGA RAFTINGA? Klasičen rafting je primeren za čisto vsakega, z osnovami plavanja. Družinski rafting je primeren predvsem za družine z majhnimi otroki.