O NAS

Smo majhna, družinska, lokalna agencija z lokalnimi vodniki.

Ker smo lokalna agencija si želimo svojim gostom ponuditi več.

Nahajamo se v vasi Čezsoča ob smaragdni reki Soči. Od centra Bovca smo oddaljeni samo 2km.

 

ZAKAJ IZBRATI NAS?

1

Vsi naši vodiči imajo potrebne licence, vodnik raftinga in soteskanja (reševalec iz divje vode in prva pomoč), ki jih redno obnavljajo in vam s tem zagotavljamo visoke varnostne standarde na aktivnostih.

2

Naša oprema je redno pregledana in očiščena. Temu posvečamo veliko pozornosti zaradi varnosti, higiene in dobrega počutja naših gostov..

3

Kot lokalci želimo tudi obvarovati naravo in jo približati tudi vam, zato ponujamo manjše skupine na aktivnostih. Kar ponuja tudi več zabave in bolj osebno izkušnjo.

4

Imamo veliko parkirišče, toalete s tuši in prostor kjer v čudovitem razgledu na hribe lahko počakate na vaš terim oziroma se z nami podružite po aktivnosti.

NAŠA PONUDBA

Ne želimo vam prodati samo izleta na aktivnost ampak želimo, da z nami doživite nepozabno, pristno dogodivščino, ki se lahko razvije tudi v trdnejše prijate.

reyervacije

RAFTING

Spust z raftom po smaragdni reki Soči je najbolj priljubljeno doživetje v Bovcu. Namenjeno je vsakomur, ki želi izkusiti osupljivo naravo in nepozabno doživetje na vodi.

o nas

KAJAK SPUST

Naučite se osnov veslanja in uživajte v pečudoviti naravi in skritih kotičkov smaragdne reke Soče. S seboj potebujete kopalke, brisačo in veliko dobre volje. Predhodno znanje ni potrebno.

NASLOVNA SLIKA KANJONING

SOTESKANJE

Kanjoning ali Soteskanje je aktivnost v naravnemu vodnemu parku, ki ga je ustvarila reka skozi čas. Nudi nam naravne tobogane, številne skoke in spuste v najbolj skrite tolmune sotesk. Izberite si tistega, ki ustreza vašim željam in sposobnostim ter samo uživajte.

razgled z mosta boka

PAKETNE PONUDBE

Za vas imamo tudi vrsto različnih paketnih ponudb, kjer se najdejo aktivnosti za vsakogar. Ponujamo tudi paketne ponudbe s spanjem.

NAŠA EKIPA

Nismo samo sodelavci, ki delamo skupaj. Smo tudi prijatelji in druzina, kar se čuti tudi v povezanosti na aktivnostih.

o nas

ČRT -1993 Ustanovitelj

Vodnik raftinga, kajaka Reševalec iz divjih voda programa C Govorjeni jeziki Slovenščina Angleščina Hrvaščina

about us

NUŠA - 1995

Marketing in Rezervacije Govorjeni jeziki Slovenščina Angleščina

o nas

MATIC - 2002

Vodnik raftinga kajaka in Soteskanja SoZS Assistant Vodnik soteskanja Reševalec iz divjih voda Program C IRF vodnik za raft -3. Stopnja Govorjeni jeziki Slovenščina Angleščina Hrvaščina osnove španščine

ABOUT US

FLO - 1983

Vodnik raftinga kajaka in soteskanja Reševalec iz divjih voda Program C SoZS Assistant vodnik soteskanja Govorjeni jeziki Francoščina Angleščina osnove Slovenščine

o nas

LUKA -2003

Vodnik raftinga, kajaka in soteskanja Reševalec iz divjih voda Program C Govorjeni jeziki Slovenščina Angleščina

o nas

ŠPELA - 1996

Vodnik raftinga kajaka in soteskanja Reševala iz divjih voda Program C Govorjeni jeziki Slovenščina Angleščina osnove Španščine in Italijanščine

about us

BLAŽ

Vodnik kajaka in raftinga Reševalec iz divjih voda Program C Gorski reševalec Govorjeni jeziki Slovenščina Angleščina

ABOUT US

NAŠI ŠOFERJI

Darij, Iztok, Alojz, Jadran

KAJ PRAVIJO NAŠI GOSTJE

KJER ZABAVA SREČA NARAVO