Team building

TEAM BUILDING

mini logo

By AQUA TOURS BOVEC

Si želite popestriti vzdušje v kolektivu ali pa se samo podružiti s sodelavci?

Mi imamo izvrstno idejo! Pridružite se nam na teambuildingu z raftom po reki soči ali za manjše bolj adrenalisnke ekipe ponujamo tudi soteskanje v Bovcu. Čakajo vas različne aktivnosti in zabava.

Zaupajte nam svojo ekipo in jo popelite iz cone udobja v svet narave, ekipnega duha, norega doživetja in zabave.

Pri nas vrjamemo, da je šport in zabava in trdo delo, ključ do zdravega in uspešnega načina živjenja. Pri Aqua Tours Bovec bomo poskrbeli da bo vaš dan nepozaben.

TEAM BUILDING RAFTING NA REKI SOČI

Rafting na reki Soči je team building program, ki je prilagojen za ljubitelje neokrnjene narave, divje vode in zabave. Preden se odpravite po reki, morate najprej dokazati, da lahko sodelujete v ekipnem duhu.

Na voljo imate 3 termine. 8:30/ 12:00 / 16:00. Dobili pa se bomo vsaj 45-30minut pred rezerviranim terminom.

Našo skupinsko pustolovščino bomo pričeli na našem naslovu Čezsoča 71. Kjer imamo veliko paririšče z tuši in toaletami. S seboj potrebujete samo kopalke, brisačo in veliko dobre volje. Najprej se bomo zbrali, se predstavili in vam razlozili potek dneva in razdelili opremo. Na štart se bomo odpravili z kombiji ali avtobusom. Kjer se bomo preoblekli in rekli dve besedi o varnosti na reki Soči.

Potem se zabava začne od 1-2h bomo se skulaj družili na vodi, umes bomo imeli tudi postanke, ki bodo naredili vožnjo še bolj zabavno. Na konec bomo s skupnimi močmi prispeli kot ekipa.

Na parkirišču se bomo preoblekli mokra oblačila in se odpeljali nazaj na naš naslov.

Cena: na osebo

V ceno je vštet prevoz, vodnik, oprema, fotografije, ki vam ji pošlemo na vaš email naslov po aktivnosti.

 

TEAM BUILDING SOTESKANJE SUŠEC

Soteskanje team building, je priporočljiv za manjše skupine (zaradi varnosti). Program je prilagojen za ljubitelje narave, adrenalina in zabaviscnih parkov.

Na voljo imate 2 termina. 8:00 / 13:00. Dobili pa se bomo vsaj 30minut pred rezerviranim terminom.

Dobili se bomo na istem naslovu kot za rafting  Čezsoča 71. Na parkirišču z tuši in toaletami. S seboj potrebujete samo kopalke, brisačo in veliko dobre volje. 

Najprej se bomo zbrali, se predstavili in vam razlozili potek dneva in razdelili opremo. Na štart se bomo odpravili z kombiji ali avtobusom. Kjer se bomo preoblekli. Sledi hoja 30minut na start soteske, kjer rekli dve besedi o varnosti in se na hitro osvezili.

Potem se zabava začne 2h se bomo družili na vodi, plavali, skakali, se spuscali po naravnih tobganih in hodili po soteski Sušca. Na koncu nas bo pričakal še zadnji 12m slap, po katerem nas bo spustil naš vodnik.

Na parkirišču se bomo preoblekli mokra oblačila in se odpeljali nazaj na naš naslov.

Cena: na osebo

V ceno je vštet prevoz, vodnik, oprema, fotografije, ki vam ji pošlemo na vaš email naslov po aktivnosti.

Zaupajte nam svojo ekipo in jo popelite iz cone udobja v svet narave, ekipnega duha, norega doživetja in zabave.

DODATNE INFORMACIJE

Na vašo željo vam lahko organiziramo tudi piknik prostor, organiziran piknik s hrano in pijačo, rezerviramo mesto v restavraciji, apartma/hotel ali prevoz.

Pokličite nas na telefonsko številko 031-231-615, pišite na [email protected] za rezervacijo in nepozabno druženje!

Se vidimo v Bovcu!

Ekipa Aqua Tours Bovec

Sledite nam tudi na Facebook profilu in Instagramu